Programari consultatii si informatii la: 0232.26.80.26 sau 0724.221.231 Adresa: Cabinet CARDIO - MEDICA Iasi Bd. Independentei Nr. 18, Bloc Y1, Ap. 4
Sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră numărul unu

Bolile cardiovasculare reprezintă o problemă majoră de sănătate în România. Mortalitatea provocată de aceste boli a înregistrat în ultimii 20 de ani o tendință la scădere în țările Europei de Vest și ale Europei Centrale, dar în România trendul este unul ascendent. Statisticile de specialitate arată că doi din trei români mor din cauza bolilor cardiovasculare. Cifrele arată că infarctul miocardic și accidentele vasculare cerebrale sunt principalele cauze de morbiditate și mortalitate în țara noastră, cu importante consecințe socio-economice. În ceea ce privește hipertensiunea arterială, unul din trei românisuferă de această afecțiune.

Dedicați sănătății dumneavoastră

Prof.Univ.Dr Catalina Arsenescu Georgescu este un cardiolog cu experiență în practica clinică la Institutul de Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. George I.M. GEORGESCU” din Iași, având Acreditare Europeană în Ecocardiografie și Dispozitive Cardiace Implantabile, este implicata în proiecte de cercetare, cu o bogată activitate didactică la Universitatea de Medicină și Farmacie”Gr.T.Popa” din Iași, cu numeroase comunicări și publicații la congrese și în reviste de prestigiu din România dar și pe plan internațional.

Indiferent dacă pacientul este un nou-născut, un tânăr, un adult sau o persoană în vârstă – ne rezervăm timp pentru fiecare dintre pacienții noștri astfel încât să beneficieze de asistență medicală de calitate, prin serviciile pe care le oferim.

me_11820

Seful Disciplinei de Cardiologie Medicala Universitatea de Medicina si Farmacie ”Gr.T.Popa”, Iasi

Seful Clinicii de Cardiologie Medicala Institutul de Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. George I.M. GEORGESCU”– Iasi

  • Membru corespondent al Academiei Romane de Stiinte Medicale
  • Profesor universitar de medicina interna si cardiologie
  • Medic primar cardiologie
  • Medic primar medicina interna
  • Specialist European Hipertensiune
  • Competente: ecocardiografie, ecografie generala, stimulatoare cardiace
  • Doctor in stiinte medicale